No perdis el rumb i centre’t en el que importa.

🌴Les vacances🌴, aquell moment de l’any on esperem poder reconectar amb nosaltres mateixos i amb els nostres.

Ara bé, per poder reconectar primer has d’apendre a desconectar.

I això és fàcil? Doncs depèn de com t’entrenis.

No sortirà a la primera ni a la segona, encara que cada vegada ho farem millor, perquè a base de repeticions aprenem. I no cal esperar a les vacances per practicar, sino pot ser al acabar la jornada laboral, el cap de setmana, un dia festiu…

Avui torno a la feina després d’unes vacances on he pogut desconectar i reconectar amb els meus, on he tingut temps per reflexionar i fer introspecció, on m’he marcat un camí a seguir per acabar l’any.

El camí que m’he marcat és directe, és una linia recta, tot i que a l’hora de la veritat aquest camí està ple de bifurcacions.

Avui al matí, demà a la tarda, el divendres a la nit, la setmana vinent, el proper cap de setmana…en tot moment haurem de pendre decisions que dibuixaran el nostre camí, i que et podrà apropar o allunyar del camí que t’havies imaginat.

Escollir la bifurcació correcta dependrà en gran mesura del grau de coneixement que tens de tu mateix, de les teves necessitats i de les necessitats del teu entorn.

D’aquestes vacances me’n porto dos aprenentatges:

- Aprofita qualsevol moment per coneixe’t i apendre.

- Valora a cada bifurcació els pros i contras abans de pendre una decissió.

Per cert, avui escric en català, per dues raons:

- si penso en català perquè després ho tradueixo?

- un lector em va comentar que perquè no escribia com ho sentia, al final avui en dia hi ha traductors online a l’abast de tothom.

💬M’encantaria llegir les vostres opinions.


Comentarios

Entradas populares de este blog

7 cims 2023

He vuelto👋🏻

Mis puntos de quiebre